Hotel „Splendid“

Smešten na samoj obali prozirnog Jadranskog mora u Bečićima, hotel Splendid čini izuzetan spoj prirodnih lepota sa prefinjenim komforom. U nastojanju da se stvori utočište koje će odslikavati lepotu Crne Gore, vodilo se računa o svakom detalju. Od živopisnih vrtova i travnjaka, do elegantnog ulaza i prijatnog prostora recepcije, čula će uživati dok se pred njima razotkriva sjaj velelepnog Splendida. Mnogobrojne poznate ličnosti iz celog sveta bili su gosti ovog prestižnog hotela. Nalazi se na samoj obali mora uz sopstvenu plažu.

Prikaži više...

Za uživanje u vrhunskim jelima i pićima, na raspolaganju su glavni restoran sa terasom i izuzetnim Show cooking buffet stilom. Tu su još lobi bar, aperitiv bar u banket zoni, cigaret & vinski salon, bazen bar, eksluzivni restoran sa pogledom na more, plažni bar i restoran i wellness bar. Konferencijski centar je opremljen najsavremenijim uredjajima za održavanje svih vrsta sastanaka, konferencija , prezentacija… Gosti hotela besplatno koriste garažu, ležaljke i suncobrane na hotelskoj plaži. Gosti koji se odluče za boravak u hotelu Splendid mogu koristiti i prevoz helikopterom jer je ovo jedini hotel na crnogorskoj obali koji ima heliodrom.

Prikaži više...
  • Masaže
  • Fizioterapija
  • Solarijum
  • Saune
  • Teretana
avatar icon Jovan Petrović

Sve pohvale za Sedef Travel!

Drugi put vec putujem sa vama, a vec su i naredna dva aranžmana uplacena za Veneciju i Beč. Sve preporuke, a i pohvale za vodiča i vozača.

Prikaži više...
avatar icon Martina Komnenović

Izuzetno zadovoljna

Veliko je zadovoljstvo putovati u organizaciji Vaše turističke agencije. Suprugovo i moje putovanje u Prag bilo je po svim standardima zadovoljavajuće.

Prikaži više...
avatar icon Marko Jovanović

Fantastična organizajcija.

Opsti utisak je da ste sve fantasticno organizovali, kako smestaj tako i prevoz. Rado i sa zadovoljstvom cemo Vas preporuciti rodbini i prijateljima kao ozbiljnu i profesionalnu agenciju.

Prikaži više...
avatar icon Sara Jevtić

Hotel je bio odličan!

Hotel je bio po mom mišljenju odličan. Osoblje ljubazno, na usluzi gostima u svakom trenutku, a jedva da ih primetite. Sobe su prostrane, čiste sa velikim balkonima.

Prikaži više...

Odlična lokacija: Lep centar grada, 400 metara od plaža, butika, u elegantnom i bezbednom delu: pogledajte mapu na stranici „pristup“; 200 metara od podzemne tramvajske stanice „Alsace Lorraine“ sa direktnom vezom sa oba aerodromska terminala. Železnička stanica „Nice Ville“ je udaljena 400 metara od hotela

Prikaži više...

Restorani: mnogi od njih na pješačkoj udaljenosti; naš konsijerž će vam rado pomoći.

Prodavnice: 200 metara od hotela nalazi se prodavnica.

Butici i šoping: tržni centar Nice Etoile je udaljen 400 metara, luksuzni butici su udaljeni 500 metara, Galeries Lafaiette 600 metara.

Prikaži više...

Najbolji uslovi su na našem sajtu, ili poštom, ili telefonom kod nas: imaćete više izbora za posteljinu, savremeni ili tradicionalni dekor, prioritet za raniji boravak i kasniju odjavu, mogućnost otkazivanja do 24 sata pre dolaska bez naknade, osim za rezervacije unapred sa 15% popusta koji se ne mogu menjati, ne vraćaju se.

Ako uporedite cene na sajtovima trećih strana, uzmite u obzir uslove otkazivanja, depozite i dodatne troškove: porez na dodatu vrednost, troškove kreditnih kartica, itd. Na kraju nam pošaljite skeniranu sliku ponude koju ste pronašli i mi ćemo je proveriti i primeniti ista stopa uz bolje uslove.

Predsednički apartmani, porodične sobe i sobe za osobe sa invaliditetom mogu se rezervisati samo direktno u hotelu.

Možemo garantovati samo određenu sobu kada se direktno rezerviše.

Biće nam potrebna garancija kreditne kartice, kartica mora biti na ime jednog od stanara; po prijavi možete odlučiti da platite gotovinom ili kreditnom karticom. Bez kreditne kartice nećemo moći da vas prijavimo.

Prikaži više...

Prijavljivanje je 15 sati ako ste rezervisali direktno kod nas 16 sati ako ste rezervisali preko treće strane; ako stignete ranije, mi ćemo naravno zadržati vaš prtljag besplatno i, u očekivanju raspoloživosti, dodeliti vam sobu ranije.
Direktne rezervacije imaju prioritet za ranu prijavu.

Odjava je u podne ako ste rezervisali direktno kod nas, 11h ako ste rezervisali preko treće strane; kasno odjavljivanje može biti dostupno na čekanju: proverite na recepciji dan pre vašeg polaska; primenjivaće se nominalne naknade.

Recepcija je otvorena 24 sata dnevno; radi sigurnosti, ulazna vrata su zatvorena tokom noći, ali postoji zvono koje upozorava recepcionara.

Prikaži više...

Pogledajte naš cenovnik

Hotel „Splendid“

Tip sobe

1 Dvokrevetna soba

Kapacitet

2 + 1

Datum

Cena

01.07 - 09.07

644 €

10.07 - 18.07

656 €

18.07 - 25.07

677 €

26.07 - 03.08

683 €

03.08 - 11.08

692 €

11.08 - 18.08

699 €

Tip sobe

1 Dvokrevetna soba, superior

Kapacitet

2 + 2

Datum

Cena

01.07 - 09.07

744 €

10.07 - 18.07

774 €

18.07 - 25.07

779 €

26.07 - 03.08

789 €

03.08 - 11.08

794 €

11.08 - 18.08

799 €