Hotel Leotar****

Hotel Leotar se nalazi u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice. Okružen je zelenilom i pruža veličanstven pogled na stari grad. Ovde možete pobeći od užurbanog tempa civilizacije, predahnuti i uživati u bogatom izboru hercegovačkih vina, pršute i sira i nacionalnih jela pripremljenih na tradicionalan način u duhu 21. veka Hotel je izgrađen u hercegovačko-mediteranskom stilu. Nedavno renoviran po zahtevima savremenih standarda. Hotel raspolaže luksuznim smeštajem od 25 soba i 10 apartmana.

Prikaži više...
Lokacija
Trebinje
Aktivnost
Izlet
Trajanje
3 dana

Polazak sa autobuske stanice u Kosovskoj Mitrovici u 02:00h. Nastavak puta prema Podgorici uz usputna zadržavanjaradi pauze i odmora. Poseta Manastiru Ostrog i upoznavanje samog Manastira i manastirske istorije uz kustosa. Dolazak u Trebinje oko popodneva. Smeštanje u hotel Leotar 4*. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

Prikaži više...

Doručak. Nakon doručka obilazak Hercegovačke Gračanice, manastira i vinarije Tvrdoš, grada Sunca i znamenitosti Trebinja uz lokalnog vodiča. Večera. Noćenje.

Prikaži više...

Doručak. Nakon doručka odjavljivanje iz hotela i polazak za Kosovsku Mitrovicu. Mogućnost organizovane posete ili obilazaknekog lokaliteta u povratku. Dolazak u Kosovsku Mitrovicu u večernjim časovima.

Prikaži više...

Aranžman obuhvata dva polupansiona, prevoz visokopodnim turističkim autobusom i usluge predstavnika agencije tokom puta i lokalnih vodiča na destinaciji

Prikaži više...
  • wi fi
  • parking
  • restoran
  • kablovska TV

Hotel Leotar****

17.03. - 19.03.2023

polupansion
105 evra