Studio apartmani " Lara LUX"

Već od 175 € / po osobi

 • Bitna stavka

  Polupansion, doručak i večera, švedski sto.
 • Lokacija

  Čanj

Kratak opis

Lokacija

Atraktivno turističko mesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, peskovitai zlatasta plaža duga 1100 m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Studio-apartmani “Lara-Lux”se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”).

Hotelski sadržaji:

Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara, gde goste u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i pide, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno osoblje hotela organizuje dečije pozorišne predstave na kojima de deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen je besplatan parking za goste hotela.

Smeštaj

Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju.

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto. Gosti se hrane u restoranu studio apartmana Lara koji se nalazi prekoputa.

Plaža

Gradska peskovita/šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

Upit za ovaj smeštaj

Pretraga

Ponude za vas

 • Crna Gora
  Hotel "Mediteran"

  Bečići

 • Crna Gora
  Hotel "Slovenska Plaža"

  Budva

 • Crna Gora
  Hotel "La mer"

  Rafailovici