Hotel "Vojvodina"

Već od 179 € / po osobi

 • Bitna stavka

  Polupansion, doručak i večera, švedski sto.
 • Lokacija

  Igalo

Kratak opis

Lokacija

Hotel Vojvodina se nalazi u najlepšem centralnom delu Igala, sa velikom baštom pokrivenom travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem koja pruža gostima utočište u hladovini tokom najtoplijeg dela dana i predivnu atmosferu sa pogledom na more u toku večernjih sati. Kuriozitet bašte je drvo kanfor, jedinstveno u Crnoj Gori.

Hotel se nalazi na 50m od mora i plaže koja se neprekidno proteže do starog grada Herceg Novi, a koju prati popularno šetalište sa obiljem restorana, kafea, galerija sa lokalnim rukotvorinama i suvenirima i raznovrsnim prodavnicama.

Hotelski sadržaji

Hotel Vojvodina je potpuno je funkcionalan objekat za poslovanje tokom cele godine. Svi delovi hotela (sobe, apartmani, restoran, kuhinja, bar, energetske i ostale pomoćne prostorije) imaju kompletnu tehničku opremljenost, nameštaj i krupni i sitni inventar, a koji su neophodni za funkcionisanje.

Hotel je pogodan za prijem svih tipova gostiju (porodica, parova i samaca), organizovanje konferencija i seminara, kao i različitihvrsta proslava i okupljanja.

Hotel raspolaže sa : jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim duplex sobama, restoranom sa 200 mesta i kongresnom salom od 80 mesta. Sve sobe su opremljene klima uređajem, TV-om, kablovskom televizijom, frižiderom i WI-FI Internetom. Deo soba je sa terasom i pogledom na more. U delu sa 3* nalazi se i lift. Za najmladje na raspolaganju je dečija igraonica, a za rekreaciju sala za stoni tenis. Za sezonu 2022 veliki deo soba ce biti okrečen, postavljene tapete/tehnika, a na terasi restorana će biti komplet novi inventar.

Parking je besplatan za goste hotela ( ograničen broj mesta i ne može se unapred rezervisati)
Garaža – dodatno se plaća 5,00 eur vozilo/dan.

Smeštaj

Svi tipovi smeštaja imaji klima uredaj, Wi Fi internet i frižider.

Economy soba 2* ( 20m2)
Mogu biti dvokrevetne i trokrevetne.

 
Apartman 2* (28-35 m2)
Sastoji se od 2 fizički razdvojene sobe ( francuski ležaj + jedan ležaj). Svi apartmani su južno orijentisani i imaju veliku terasu.

 
Standard soba 3* (22-24m2)
Mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne.
Jedan broj soba ima i terasu.

 
Apartman 3* ( 35-45m2)
Sastoji se od 2 fizički razdvojene prostorije ( francuski ležaj + sofa za 2 osobe).
Jedan broj ovih apartmana ima i mini kuhinju ( na upt).

 
Usluga

Polupansion, švedski sto za doručak i večeru.

Upit za ovaj smeštaj

Pretraga

Ponude za vas

 • Crna Gora
  Hotel "Šumadija"

  Rafailovici

 • Spanija
  Melathron hotel 3*

  Costa Brava

 • Crna Gora
  Vile Oliva

  Petrovac