Hotel "Rivijera"

Već od 420 € / po osobi

 • Bitna stavka

  Polupansion, doručak i večera, švedski sto.
 • Lokacija

  Petrovac

Kratak opis

Lokacija

Kao retko koji drugi hotel u Crnoj Gori, hotel Rivijera je smešten u ambijentu prelepog parka i zelenila. Pruža jedinstven osećaj opuštenog i okrepljujućeg odmora. Preporučujemo ga onima koji su željni mira i usporenog tempa kao i porodicama, jer je za decu obezbedjen zabavni park. Nalazi se u blizini plaže, okružen borovom šumom i primorskim rastinjem.

Hotelski sadržaji

Od ugostiteljskih sadržaja hotel raspolaže pansionskim restoranom, barom, a-la carte restoranom. Od ostalih sadržaja izdvajamo tenisko igralište, teren za odbojku – beach valley, stoni tenis kao i otvoreni bazen sa djakuzijem i vlastiti parking koji je obezbedjen 24 časa. U blizini hotela se nalazi i fudbalsko igralište. Za decu je obezbedjen zabavni park sa svim potrebnim rekvizitima, tobogan, kućica, stolovi, stolice…

Smeštaj

Hotel raspolaže economy , standard i superior sobama, junior apartmanima, superior i porodičnim apartmanima. Superior i porodični apartmani imaju svapavaću sobu i dnevni boravak sa sofom koja se razvlači. Sve hotelske jedinice imaju telefon, Wi Fi internet, TV (satelitski i kablovski program), mini–bar, sef, kupatilo sa fenom i terasu.

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža

Gostima hotela su na raspolaganju plaža koja se nalazi u samoj blizini hotela, na udaljenosti oko 100m i plaža Lučice udaljena 300 metara. Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju. 
 

Upit za ovaj smeštaj

Pretraga

Ponude za vas

 • SRBIJA
  Hotel Drina Tara

  Tara

 • Crna Gora
  Aparthotel "TRE CANNE"

  Budva

 • Crna Gora
  Studio apartmani " Lara LUX"

  Čanj