STARA PLANINA

Stara planina, visokoplaninski masiv, spada u grupu venačnih planina. Glavni venac dugačak je oko 550 kilometara, i proteže se od Zaječara do Crnog mora. Deo ovog venca označava i prirodnu granicu između Srbije i Bugarske. Stara planina nosi i drugo ime - Balkan, po kome je i celo Balkansko poluostrvo dobilo naziv.

ZLATIBOR

Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1.500 m, 238 km od Beograda. Najviši planinski vrhovi su: Tornik (1.496 m) i Čigota (1.422 m). Zahvaljujući specifičnoj klimi i vazdušnim strujanjima - kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovde, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.

ZIMOVANJE

Kada kažemo zimovanje, pomislimo na sve te planinske vence, skijališta, topao čaj, odmor i pravu idilu. Otvaramo vam vrata za odabir najboljeg zimovanja ikada!

LAST MINUTE

GRČKA 2019, TURSKA 2019, EGIPAT 2019, CRNA GORA 2019, MALTA 2019, KIPAR 2019, ITALIJA 2019, SPANIJA 2019, METROPOLE 2019, NAJPOVOLJNIJE PONUDE, SPECIJALNE PONUDE, LETOVANJE 2019

SRBIJA

Turistički potencijal planinskog turizma u Srbiji je iz dana u dan sve veći. Ukoliko tragate za idejama pravog odmora i dobrog provoda, na pravom ste mestu!

KOPAONIK

Kopaonik je predstavnik sunca i snega, skijanja i mnogih sportova, druženja i dobrog provoda.

WELLNESS & SPA

Relaksacija u najboljim hotelima i banjama uz vrsnu uslugu - mislite na sebe.

ZIMA 2018/2019.

Kada kažemo zimovanje, pomislimo na sve te planinske vence, skijališta, topao čaj, odmor i pravu idilu. Otvaramo vam vrata za odabir najboljeg zimovanja ikada!

EGZOTIČNA PUTOVANJA

Vreme je za destinacije i avanture koje će vas naterati da vidite svet drugim očima. Egzotična putovanja i daleke destinacije su sada nikada bliže!

METROPOLE 2020.

Gradovi koji svojom kulturom, baštinom i spomenicima govore o istoriji. Magija koja traje i turizam u procvatu.

Pozovite nas ukoliko
imate dodatnih pitanja