Sedef Travel > Aranžmani > Trebinje Dubrovnik 4 DANA

Džordž Bernard Šo krstio je Dubrovnik u “biser Jadrana” zbog svoje neuporedive građevinske baštine. Svetlucav mermer na ulicama Dubrovnika, barokne zgrade isprekidane prelepim renesansnim fontanama i fasadama… Tokom ovog aranžmana razgledaćemo stari deo Dubrovnika sa lokalnim vodičem: Stradun, luka, crkva Sv. Vlaha…

Po dolasku u Trebinje prošetaćemo starim jezgrom Dučićevog grada do trga kod hotela Platani, Vladičanski dvor sa prelepim parkom i crkvom, zvonik, biste i skulpture Jelena Anžujska…

 

1. dan     BEOGRAD – TREBINJE

Polazak iz Beograda u 23 časova (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.

2. dan     TREBINJE

Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u pre podnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI veka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštanje u hotel. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na fakultativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. U večernjim časovima, fakultativna večera u jednoj od starih hercegovačkih konoba sa muzikom. Noćenje.

3. dan   TREBINJE – DUBROVNIK – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd.

4. dan    BEOGRAD

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 45 €

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) 30€ , u zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%

DOPLATA:

Polazak iz Novog Sada 2000 dinara – minimum 4 putnika (transfer)

Polazak iz Zrenjanina 2500 dinara – minimum 4 putnika (transfer)

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/mesta se određuju prema prijavi
 • Smeštaj u hotelu na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu Aćimović 3* u Trebinju (1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, lobi bar, restoran…). Sobe sa TWC, TV, klimom… Hotel AĆIMOVIĆ 3* (www.acimovictrebinje.com) – Nalazi se na 900m od starog dela Trebinja. Hotel sadrži lobi bar, restoran…
 • Razgledanje prema programu
 • Usluge vodiča/predstavnik agencije
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Individualne i nepomenute troškove
 • Ulaznice za muzeje
 • Fakultativne izlete:
  • do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5€ (min. 25 putnika);
  • Dubrovnik 10€ (min. 25 putnika);
  • vožnja brodom u Dubrovniku 10€ (min. 10 putnika);
  • večera u hercegovačkoj konobi sa muzikom 15€ (min. 20 putnika)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 15€ isključivo na upit
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja

 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EXPO BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA  (YUTA STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.


Pošaljite upitZa informacije ili zakazivanjePozovite nas ukoliko
imate dodatnih pitanja