Sedef Travel > Aranžmani > METROPOLE 2020. > Rusija > Moskva 4 DANA

Moskva avionom putovanje oktobar 2019.. Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča, obilazam prelepih stanica metroa, vožnja brodom, obilazak manastira Zgorsk. Za sve one koje ne žele nešto od programa hotel se nalazi u blizini metro stanice sa kojom se bey presedanja dolazi do Crvenog trga.

1.dan BEOGRAD  – MOSKVA Sastanak na aerodromu dva sata pre poletanja. Čekiranje avio karata i poletanje aviona  za Moskvu u 10.30 časova. Sletanje u Moskvu u 14:20 časova. Panoramski obilazak grada autobusom i najpoznatije Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet „Lomonosov“, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte) Odlzak u hotel i smeštaj u sobe. Nakon pauze razgledanje najlepših stanica metroa. Noćenje.
2.dan Moskva Fakultativni program: Sergijev Posad (bivsi Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre.  Posle podne povratak u Moskvu slobodno vreme za individualne aktivnosti  Nocenje.
3.dan  Moskva. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturno-umetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata (riznica carske Rusije), koji se nalazi pod zaštitom Uneska. Povratak u hotel. Nakon pause za ručak Fakultativno vožnja brodom u večernjim časovima u trajanju od 2,5 časa. Sa vama na brodu je I lokalni vodič koji će vam još više dočarati ovaj prizor sa reke. Noćenje.
4.dan  MOSKVA – BEOGRAD Transfer na aerodrome u 8.00 časova.  Poletanje za Beograd u 12:10 časova.. Kraj programa.

Cena aranžmana 380 eura

BROJ MESTA PO OVOJ CENI OGRANIČEN NAKON TOGA MOGUĆE UZ DOPLATU ZA RAZLIKU U CENI KARTE

Cena obuhvata:
– Prevoz avionom kompanije Red wings airlines na relaciji Beograd-Moskva sa svim taksama i čekiranim prtlagom do 20 kg.
– Transfer aerodrom-hotel-aerodrom, panoramski obilzak grada u pretnji lokalnog vodiča I program najlepše stanice metroa.
– tri noćenja u hotelu Gamma ***
– Asistencije na aerodromima
– Troškove organizacije putovanja i pratilac iz agencije

Doplata za jednokrevetnu sobu 80 evra

Hotel ne poseduju trokrevetne sobe samo dvokrevetne sa dodatnim ležajem za decu do 14 godina.
Cena ne obuhvata:
– Zdravstveno putno osiguranje
– Fakultativne programe
— Kremlj (teritorija i dve Saborne crkve), Oružana palata, iznajmljivanje slušalica, lokalni vodič na srpskom jeziku odlazak i povratak metroom uključen u cenu 60 EUR
— Sergijev posad (bivši Zagorsk) 40 EUR – (prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku, iznajmljivanje slušalica, ulaznice za manastir)
— Vožnja brodom 45 EUR (prevoz autobusom iz hotela, karte za brod, iznajmljivanje slušalica I lokalni vodič na brodu)

 Napomena: Za sve programe obavezna prijave do 15 septembra zbog rezervisanja I kupovine ulaznica. Naknadna prijave za program Kremlj I vožnju brodom nisu moguće. Tačan raspored fakultativnih programa sedam dana pre polaska.

Hotel Gamma 3* http://www.izmailovo.ru/en/

Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, Metro stanica je u neposrednj blizini hotela.  U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, trzni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama voznja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pesacenjem bukvalno 25 min), sto je vazno za slobodno vreme.  Moderna i razvijena infrastruktura ga čini „Gradom u gradu“. Gostima je na raspolaganju 16 restorana i barova ruske i internacionalne kuhinje; banka, pošta, trgovin U hotelskom restoranu se vrlo povoljno može doručkovati za 750 rubalja  ručati ili večerati na principu švedskog  stola  (10 € oko 700  rubalja) ili u ostalim restoranima za 3-5 evra.


Pošaljite upit


50% prilikom prijave 50% do 15.septembra 2019 ili 50 % prilikom prijave ostatak na četiri rate čekovima gradjana avgust-novembar po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije „Petra-travel“ Raška
Otkazni rok za putovanje 15 dana pre polaska na put


Za informacije ili zakazivanjePozovite nas ukoliko
imate dodatnih pitanja