Sedef Travel > Aranžmani > ZIMOVANJE > BOSNA I HERCEGOVINA > Jahorina Ski Opening > Jahorina Ski Opening 12-15. Decembar

JAHORINA SKI OPENING 12-15. Dec 2019

PROGRAM PUTOVANJA BR.1**Autobusom, 4 dana, 2 polupansiona + doručak (rani ulazak u sobe) i 3 skijaška dana 

1.dan**Beograd – Jahorina, BIH

Polazak autobusa u 23:00 časova sa parkinga. Popodnevna / noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obaveznih graničnih formalnosti.

2.dan **Jahorina, BIH

Po dolasku, u ranim jutarnjim časovima smeštaj u Hotel. Odmor. Doručak. Slobodno vreme za skijanje i / ili slobodne aktivnosti. VečeraNoćenje.

3.dan **Jahorina, BIH

Doručak. Slobodno vreme za skijanje i / ili slobodne aktivnosti. VečeraNoćenje.

4.dan** Jahorina, BIH  – Beograd

Doručak. Ostavljanje stvari u hotelskoj prostoriji za presvlačenje i čuvanje. Slobodno vreme za skijanje / slobodne aktivnosti. Opciono u 15h: ručak/rana večera pre polaska, uz najavu i doplatu na licu mesta (cena: 7,7€). Napuštanje hotela. Polazak za Beograd u 16h sa parkinga hotela Bistrica.

Popodnevna / noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR.2Autobusom, 4 dana, 3 polupansiona i 3 skijaška dana

1.dan Beograd – Jahorina

Polazak autobusa u 07:00 časova sa parkinga. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obaveznih graničnih formalnosti. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. VečeraNoćenje.

2.dan Jahorina

Doručak. Slobodno vreme za skijanje i / ili slobodne aktivnosti. VečeraNoćenje.

3.dan Jahorina

Doručak. Slobodno vreme za skijanje i / ili slobodne aktivnosti. VečeraNoćenje.

5.dan Jahorina – Beograd

Doručak. Ostavljanje stvari u prostoriji za presvlačenje i čuvanje stvari. Slobodno vreme za skijanje / slobodne aktivnosti. Opciono u 15h: ručak/rana večera pre polaska, uz najavu i doplatu na licu mesta (cena: 7,7€). Napuštanje hotela. Polazak za Beograd u 16h sa parkinga hotela Bistrica.

Popodnevna / noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd. Kraj usluga.

 

  POLAZAK POVRATAK USLUGA PREVOZ SKI PAS CENA
DAN ČAS DAN ČAS
PROGRAM BR.1 Četvrtak 23:00** Nedelja 16:00 1 Doručak + 2 Polupansiona** Bus NEMA 119 €
2-D 139 €
3-D 149 €
PROGRAM BR.2 7:00 3 Polupansiona NEMA 140 €
2-D 160 €
3-D 169 €

Cene izražene u € po osobi za navedene periode i izabrani paket.

Plaćanje je u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 

PROGRAM PUTOVANJA BR.1

 • Rani ulaz u sobe odmah po pristizanju na odredište – planinu;
 • Smeštaj u hotelu prema programu u standardnim 1/2 i 1/3 sobama na bazi 1 doručak prvog dana + 2 polupansiona (doručak i večera – posluženje švedski sto – ukoliko uslugu u hotelu koristi više od 10 osoba);
 • Prevoz autobusom turističke klase sa minimum 15 putničkih sedišta;
 • Ski pass kartu za prema izabranom paketu i plaćenoj usluzi;
 • Korišćenje bazena, teretane i ski depoa u hotelu;
 • Wi-fi internet u hotelu.

PROGRAM PUTOVANJA BR.2

 • Smeštaj u hotelu prema programu u standardnim 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 polupansiona

(doručak i večera – posluženje švedski sto – ukoliko uslugu u hotelu koristi više od 10 osoba);

 • Prevoz autobusom turističke klase sa minimum 15 putničkih sedišta;
 • Ski pass kartu za prema izabranom paketu i plaćenoj usluzi;
 • Korišćenje bazena, teretane i ski depoa u hotelu;
 • Wi-fi internet u hotelu.

Aranžman ne uključuje:

Boravišnu taksu i osiguranje koja se plaća na recepciji hotela:  odrasli 1.3€, deca do 12 god. 0.3€, deca 12-18 god. 0.77€ dnevno po osobi;

Opcionu večeru u nedelju pred polazak po ceni  15.00 KM ili 7.70 €.

Doplate:  – za jednokrevetnu sobu: 20 €

Popusti:

Treća i četvrta odrasla osoba na pomoćnom ležaju:           – 10 €

Deca 5-12 godina na osnovnom ležaju:                               – 15 €

Deca 5-12 godina na pomoćnom ležaju:                              – 25 €

Deca mlađa od 5 godina u krevetu sa odraslima:                               gratis

Sopstveni prevoz (ne koriste organizovani prevoz autobusom):         – 20 €

Fakultativni izlet u Sarajevo:  

Prevoz autobusom. Polazak sa Jahorine u subotu u 15h. Obilazak grada sa lokalnim vodičem. Povratak iz Sarajeva u večernjim satima. Za realizaciju izleta potrebno je minimalno 20 putnika. Cena 10 €. (plaćanje ino partneru pre početka izleta).

 

JAHORINA – Skijalište

Jahorina je ski centar koji je u posljednje tri godine doživio svoj procvat zahvaljujuću velikim investicionim projektima na izgradnju najmodernijeg sistema osnežavanja, uređenja ski staza, novih liftova i kabinske gondole, osvetljenja ski staza.
Ski centar Jahorina raspolaže sa 50 km alpskih i 10 km nordijskih skijaških staza, a celo skijalište je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje. Ski staze su povezane modernim žičarama i to jednom kabinskom gondolom (izgrađenom 2019), tri šestosed žičare, jednim dvosedom i tri ski lifta. Za najmlađe tu su dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tjubing stazom i zabavnim rekvizitima. Od sezone 19/20 staza Poljice je celom dužinom dostupna i za noćno skijanje.

 

BAT HOTEL BISTRICA 3* JAHORINA se može pohvaliti izuzetnom lokacijom na 1620 metara nadmorske visine sa jednim od najlepših pogleda na jahorinske staze. Sobe su dvokrevetne (francuski ležaj ili dva singl ležaja) i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje). Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom, TV, telefon. Ispred hotela je veliki parking. WiFi inernet je besplatan i dostupan u zajedničkim prostorijama hotela. Supernova Travel nije ovlaćena da procenjuje jačinu signala i brzinu protoka podataka.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Napomena U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno);

UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2020 god); Platnim karticama Komercijalne banke (Master, Visa) do 6 rata BEZ KAMATE.

NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:

Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.

 

 

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010.

Organizator putovanja Supernova Travel poseduje licencu OTP 343/2010 izdatu 19.02.2010.godine izdatu od strane Min. Turizma Republike Srbije. Garancija putovanja u visini 300.000.- €a za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili n€ednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2019 od 25.01.2019. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2019 – 25.01.2019.god.)                                                                                                                                    

Cenovnik br.1 od 30.09.2019.

LokacijaHotel Bistrica

Hotel Bistrica je idealno lociran, na vidikovcu i nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 m. Izmedju jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prače. Hotel Bistrica je izgradjena 1984. godina i kategorisana je sa tri zvezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgradenim i rekonstruisanim saobracajnicama. Hotel je idealno mjesto za organizaciju razlicitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

Sadržaj hotela:

restoran, kafe bar i TV sala. bazen, sauna, fitnes centra, sala za bilijar i stoni tenis., ambulanta, skijašnica, servis za iznajmljivanje ski opreme i parking. 

Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama hotela

Sadržaj soba:

Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama hotela

Standardana soba: dva klasična ležaja (ili jedan fracuski ležaj),  fotelja na razvlačenje. Sve sobe imaju kupatilo ( WC, tuš kabina), TV, telefon.

Apartman:  francuski ležaj, fotelja i dvosed na razvlačenje. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar. 

Pošaljite upit


Uslovi i način plaćanja:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

– 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
– ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020 Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.