Sedef Travel > Aranžmani > METROPOLE 2020. > Mađarska > Budimpešta 4 DANA

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

OBILASCI: Budimpešta – Mađarsko veče – Tropikarijum –  Krstarenje Dunavom  – Balaton  – Sentandreja        

1. dan BEOGRAD – NOVI SAD – BUDIMPEŠTA – MAĐARSKO VEČE – BUDIMPEŠTA
Polazak oko 06:00h časova sa sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme) i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 07:00h (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Dnevna vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela… Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. U poslepodnevnim časovima smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili u večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.
2. dan BUDIMPEŠTA – TROPIKARIJUM – KRSTARENJE DUNAVOM – BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – tržni centar Campona i Tropikarijum, gde se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svetom tropskih predela. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Noćenje.
3. dan BUDIMPEŠTA – BALATON – BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do jezera Balaton. Obilazak grada Šiofok, koji se nalazi na obali Balatona i koji je poznat po svojim plažama i noćnom životu. Nakon obilaska odlazak na jezero. Balaton je najveće jezero Srednje Evrope i takozvano more Mađarske. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.
4. dan BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA – NOVI SAD – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatović, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U popodnevnim časovima povratak za Budimpeštu i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku i Vojvodinu prema Srbiji. U kasnim večernjim časovima dolazak u Novi Sad i Beograd. (Kraj usluga)
Opis Termin putovanja Hotel Ukupna cena po osobi
Zima 06.03 – 09.03.2020 Hotel 3* SPECIJALNA PONUDA
79 € / 89 €
Uskrs 17.04 – 20.04.2020 Polus 3*

Omnibusz 3*

SPECIJALNA PONUDA
99 € / 109 €SPECIJALNA PONUDA
109 € / 119 €
Dan rada 30.04 – 03.05.2020 Omnibusz 3* SPECIJALNA PONUDA
119 € / 129 €
Jesen 25.09 – 28.09.2020 Hotel 3* SPECIJALNA PONUDA
79 € / 89 €
Jesen 11.11 – 14.11.2020 Hotel 3* SPECIJALNA PONUDA
79 € / 89 €

 


Pošaljite upitZa informacije ili zakazivanjePozovite nas ukoliko
imate dodatnih pitanja