Sedef Travel > Aranžmani > EGZOTIČNA PUTOVANJA > DUBAI 2019 > BAB AL SHAMS DESERT RESORT AND SPA 5* / DUBAI

Resort se uzdiže sa pustinjskih dina kao opsena i nudi ugodan, luksuzni smeštaj u tradicionalnom arapskom stilu. Udaljen je 45 minuta vožnje od medjunarodnog aerodroma, vožnje koja Vas iz kosmopolitskog Dubaija prenosi u nezamislivu tišinu pustinje, tišinu optočenu plavim zvezdanim nebom.
Resort je izgrađen po ugledu na arhitekturu tradicionalnih arapskih utvrđenja, prilazi su ukrašeni marokanskim lampama, persijskim tepsima i beduinskim jastucima, a otvoreni restorani su u tradiconalnom arapskom stilu.Za one koji žele jedinstven doživljaj pustinje u tradicionalnom arapskom stilu uz konfor modernog življenja Bab Al Shams Desert Resort & Spa je idealan izbor.
Resort ima 113 soba i apartmana, uređenih u ukusnom rustičnom stilu sa pogledom na pustinju. Na zahtev su dostupne i povezane sobe za porodice. Resort ima sobe za pušače i sobe za nepušače, kao i sobe prilagođene za hendikepirana lica. Sve sobe i apartmani imaju SAT TV i radio, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, mini bar, set za čaj i kafu, sef, fen za kosu, 24 sata room service.
Resort ima više restorana i barova, Al Hadheerah nudi tradicionalnu večeru uz derviše, trbušne plesačice ili tetoviranje kanom, dok indijski ili italijanski restoran nude mirniji ambijent.
Možete se opustiti u velikom otvorenom bazenu i uživatu u pogledu na pustinjske dine, ili se osvežiti u kišnoj sobi (kontrolisana temperature vazduha i vode). Takođe možete uživati u čarima luksuznog spa centra.
Gostima hotela su na raspolaganju fitness, jahanje konja kroz pustinju sa posebno obučenim vodičima, džip safari uz pogled na zalazak ili izlazak sunca, jahanje kamila peko pustinjskih dina.
Za najmaljađe pored bazena u senci, tu je i Sinbad dečiji klub, u kome deca od 4 do 12 godina mogu da uživaju uz nadzor stručnog osoblja od 09:00h do 18:00h. Svakodnevno se organizuju različite aktivnosti za decu. Svi restorani nude poseban meni za decu, a baby sitting servis je moguć na zahtev.


Pošaljite upitZa informacije ili zakazivanjePozovite nas ukoliko
imate dodatnih pitanja