Sedef Travel > Aranžmani > EGZOTIČNA PUTOVANJA > Puket Tajland 10 DANA

Nova avantura nas očekuje! Ovog leta, krećemo u otkrivanje egzotične Kraljevine na dalekom jugoistoku Azije. Tajland je već decenijama poznat svim hedonistima širom sveta i jedna je od najposećenijih svetskih destinacija. Naš put ovog puta, vodi nas na Puket (Phuket), ostrvo nadaleko poznato po prelepim plažama, fenomenalnom noćnom životu, urbanom, živopisnom i kosmopolitskom duhu, i po tome što ovo ostrvo nikada ne spava. Raj za hedoniste u kojem vam ni jednog trenutka neće biti dosadno. Od uživanja na predivnim plažama, u preukusnoj hrani, bezbrojnim aktivnostima pa sve do fenomenalnog noćnog života, Puket je kao stvoren da pomeri svako čulo svih hedonista. Upoznaj nove ljude iz celog sveta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom celog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Poletanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred poletanje. Let za Puket sa presedanjem u Dohi (broj leta QR 0232).

2. DAN: Ostrvo iz snova

U jutarnjim časovima slećemo na Puket, fenomenalno ostrvo u koje ćete se zaljubiti istog trena. Transfer do smeštaja. Upoznavanje sa ovim prelepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN – 08. DAN: Tropski raj

Vreme za uživanje! Sunčanje na najlepšim plažama, kupanje u nestvarno kristalnom moru, uživanje u preukusnoj morskoj hrani i preslatkom voću, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci ostrva i otkrivanje skrivenih plaža i lepota ovog fenomenalnog ostrva, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, noćni život, žurke, hedonizam doveden do savršenstva. Sve na Puketu predodređeno je uživanju. Noćenje.

9. DAN: Poslednji dan u raju

Slobodno vreme do polaska na aerodrom dva sata pred poletanje. Opraštamo se od Puketa u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presedanjem u Dohi (broj leta QR 0231).

10. DAN – Kraj avanture

U jutarnjim časovima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

FIRST MINUTE CENA DO 15.05.
REGULARNA CENA – 1399€

CENA UKLJUČUJE:

  • Avio prevoz kompanije Qatar Airways na relaciji Beograd – Doha – Puket – Doha – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 32kg
  • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
  • Smeštaj u vili i rizortu na bazi 7 noćenja sa doručkom
  • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Vizu za Kraljevinu Tajland (40€ za državljane Srbije, Crne Gore, Hvatske i BiH, 50€ za državljane Bugarske i 60 za državljane Makedonije)
  • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
  • Individualne troškove na putovanju
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji.

Opisi i cene fakultativa

 

Beramee Hip Hotel


Hotel lociran na 12 minuta hoda od Patong plaže, u blizini prodavnica, suvenirnica, barova, kafića i restorana. Sve sobe su dvokrevetne. Usluga je all inclusive. U hotelu se nalaze bar, restoran, biznis centar, bankomati i otvorein bazen na krovu hotela sa barom. Hotel organizuje besplatnu vožnju do Jungeylon šoping centra i Patong plaže. U sklopu hotela, postoji mogućnost iznajmljivanja automobila ili motora. Restoran služi tajlandsku i internacionalnu kuhinju. Svaka soba poseduje privatno kupatilo, TV, balkon, bračni ili dva singl kreveta.
Pošaljite upit