Sedef Travel > Aranžmani > EGZOTIČNA PUTOVANJA > Ibica 8 DANA

Španska prestonica zabave u Sredozemnom moru nadaleko poznata po odličnim plažama, ali još poznatija po svom fenomenalnom noćnom životu. Turisti iz čitavog sveta dolaže na Ibicu kako bi zabavan provod u nekim od svetski poznatih klubova uklopili u opuštajući odmor na suncu na preko 80 plaža duž ostrva, jer upravo Ibica pruža takav doživljaj. Kada vam dosade neprestane žurke i provodi, možete se uputiti u otkrivanje ostrva, čiji je veliki deo registrovan kao svetska baština i zaštićen je od strane UNESCO-a. Upoznaj nove ljude iz celog sveta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom celog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

1. DAN: Poletanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred poletanje.

2. DAN: Španska prestonica zabave

Rani jutarnji let za Ibicu sa presedanjem u Barseloni. Transfer do smeštaja. Upoznavanje sa ovim prelepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN – 7. DAN: Uživanje u raju

Vreme za uživanje! Sunčanje na najlepšim plažama, kupanje u moru, uživanje u preukusnoj morskoj hrani, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, žurke na plaži, klubovi, hedinizam doveden do savršenstva. 6 noćenja.

8. DAN: Kraj avanture

Slobodno vreme do polaska na aerodrom dva sata pred poletanje. Opraštamo se od Ibice u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presedanjem u Barseloni. U večernjim  časovima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

FIRST MINUTE CENA DO 15.05.
REGULARNA CENA:
1286€ noćenje sa doručkom
1394€ polupansion

CENA UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz kompanije Vueling Arlines na relaciji Beograd – Barselona – Ibica – Barselona – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 23kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u vili i rizortu na bazi 7 noćenja (po izboru ND, PP)
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji.

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

KORISNE INFORMACIJE

Voda na Ibici bezbedna je za piće, ali zbog velike koncentracije kalcijuma u vodi preporuka je koristiti flaširanu vodu.
Od lekova sa sobom poneti lekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje. Ponesite obavezno i kremu za sunčanje.
Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 danapred put.
Klima na Ibici je Mediteranska. Dnevne temperature u ovom periodu kreću se oko 29C. Temperatura noću može i pasti, tako da sa sobom ponestite i neku odeću dugih rukava i nogavica.
Ibica je apsolutno bezbedna destinacija. Preporuka je svakako pridržavati se određenih pravila. Ne preporučuje se samostalno kretanje po mraku i noću, u zabačenim delovima ostrva jer postoji mogućnost džeparenja, pa se preporučuje da vodite računa o svojim ličnim stvarima.
Sa sobom možete nositi i evre i američke dolare.
Na Ibici su utičnice koje oni koriste iste kao i kod nas. Napon je 220-240V.

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2017. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA) .

Cooee Puchet Hotel


Hotel se nalazi na 600 metara od plaže u mirnom kraju San Antonia. Sve sobe u hotelu su dvokrevetne. Usluga je na bazi noćenja po izboru (ND, PP).U hotelu se nalaze bar, restoran, supermarket, bioskop i veliki bazen na krovu, pored kojeg u periodu od Juna do Septembra nastupaju razni DJ-evi. Svaka soba poseduje privatno kupatilo, TV, bračni ili dva singl kreveta.
Pošaljite upit